شریک سازید:
شماری از دانشآموزان در فیضآباد از کیفیت پایین درسی آموزشگاههای خصوصی شکایت دارند.
به گفتهی آنان بسیاری از این آموزشگاهها دانشآموزان را با اعلانات تبلیغاتی فریب میدهند.
نثار احمد که امسال در آزمون سراسری کانکور موفق نشده به رشتهی مورد علاقهاش راه پیدا کند، به اطلاعات شهر میگوید که یک سال تمام در یکی از آموزشگاهها برای ورود به کانکور آمادگی خوانده؛ اما آن گونهی که انتظار داشت نمرات عالی کسب نکرده است.
او گفت:« من یک سال تمام شب و روز زحمت کشیدم و پول مصرف کردم آمادگی کانکور خواندم ولی در آخر کار نتیجه چیزی شد که اصلا توقع نداشتم.»
احمد شعیب، دانشآموز دیگر در یکی از این مراکز آموزشی در فیضآباد میگوید که از چگونگی روند درسی این آموزشگاهها هیچ نوع نظارت صورت نمیگیرد.
او تاکید دارد که این آموزشگاهها بیشتر تجارتی عمل میکنند و بر کیفیت درسی توجه ندارند.
دانشآموزان از مسوولان این آموزشگاهها میخواهند که با استخدام آموزگاران مسلکی به ظرفیتسازی دانشآموزان توجه نمایند و فارغان مکتبهای بدخشان را کمک کنند که در آزمون کانکور نمرات عالی کسب بدست بیاورند.
اما مسوولان شماری از این آموزشگاهها میگویند که بیشترین راهیافتگان به دانشگاهها در کانکور امسال، دانشآموزان این مراکز هستند.
به گفتهی آنان، آموزگاران در این آموزشگاهها با شیوههای نوین دانشآموزان را درس میدهند؛ اما شماری از این دانشآموزان نسبت به فراگیری دانش بیپروا هستند.
این در حالی است که بر اساس نتایج آزمون سراسری کانکور، امسال بیشترین کسانی که به دانشگاههای معتبر راه یافتند، درس خوانده های آموزشگاههای خصوصی در کابل هستند.
قیس شیرزاد که در کانکور بدخشان با کسب بیش از ۳۵۳ نمره مقام نخست را گرفت، مضامین آمادگی برای کانکور را در یک مرکز آموزشی خصوصی در کابل تعقیب نموده است.