شریک سازید:
شماری از دانشجویان که تازه از یک مرکز آموزشهای فنی در فیضآباد فارغ شدهاند، از رهبری حکومت محلی کار میخواهند.
گزارش: حسیبه سلیمی
این دانشجویان که با سپری کردن دورههای آموزشی به گونهی علمی و عملی از انیستیتوت کثیرالرشتوی مرکز مدرک فراغت گرفتهاند، میگویند که نگران اند مبادا سالها بیآنکه جذب نهادهای دولتی و یا سازمانهای مددرسان گردند، بیکار باقی بمانند.
سید نذیر که از رشتهی مکانیک موتر فارغ شده است میگوید که برای وارد شدن به بازار کار تلاشمینماید؛ اما به دلیل نبود سرمایهگذاری در این حوزه هنوز موفق نشده است.
محمد صابر صدیقی، دیگر دانشجوی مدرک بدست از این مرکز میگوید که دو سال در رشتهی مهندسی برق درس خوانده و افزون برآن تجربهی عملی چندین ساله در این بخش را دارد.
آقای صدیقی با اشاره به نیازمندی حیاتی بدخشان به تولید و توزیع برق از سرمایهگذاریها میخواهد که در این زمینه سرمایهگذاری نمایند.
اما او از رهبری حکومت محلی بدخشان میخواهد که برای جلب سرمایهگذاریها تلاش نماید تا از یکسو بدخشان به توسعه برسد و از سویی دیگر زمینهی فرصتها شغلی برای جوانان فراهم گردد.
احمد شعیب دیگر دانشجوی این مرکز نیز خواست مشابه دارد و نقش حکومت را در ایجاد فرصتهای شغلی بسیار موثر میخواند.
اما مسوولان حکومتی در بدخشان میگویند که فراهم سازی زمینه های کاری برای جوانان در اولویت برنامههای آنان قرار دارد و برای انجام این کار تلاش می نمایند.
آنان برگزاری همایش ملی کار در کابل را یکی از تلاشها برای جلب سرمایهگذاریها جهت فراهم سازی فرصتهای شغلی برای نیروی کار در کشور میخوانند.